Leveringsvoorwaarden - Herroepingsrecht

 

Leveringsvoorwaarden

Een vast bedrag van 6 euro wordt gefactureerd

Onze service is gericht op een snelle en ongecompliceerde levering. Gewoonlijk kunt u uw bestelling binnen 5-6 werkdagen verwachten.

Houd er rekening mee dat voor bestellingen die in het weekend, op nationale vrije dagen en in de kerstperiode worden geplaatst, mogelijk langere levertijden gelden.

Bestellingen met een hogere waarde worden extra gecontroleerd. Dit kan een vertraagde levering veroorzaken.

Als er sprake is van een vertraging, dan stellen we u onmiddellijk per e-mail of telefonisch op de hoogte. inno.be kan alleen aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen op schriftelijk bevestigde leveringstermijnen, indien de schuld hiervoor bij nautiluscorps.be ligt.

Wij verzenden met BPOST. We zenden u het pakket snel en veilig toe. We verzenden de bestelling uit voorraad naar het door de klant opgegeven leveringsadres. U kunt uw bestelling thuis of op een door u gespecificeerd leveringsadres laten bezorgen.

In geval van niet-levering, neem via e-mail contact met ons op via info@nautiluscorps.be  

 

Herroepingsrecht

U kunt uw order annuleren of terugsturen vanaf de datum waarop u de order plaatst tot 14 dagen na ontvangst van de bestelde goederen. Als u uw bestelling wilt annuleren of terugsturen, laat het ons dan weten per e-mail info@nautiluscorps.be

Als het artikel dat u heeft ontvangen een gebrek vertoont, laat ons dat dan snel weten en stuur het terug. Voor elk product dat defect blijkt te zijn, betalen wij het aankoopbedrag volledig terug. De bepalingen in deze voorwaarden vormen geen beperking van de toepasselijke wetgeving.

Wij garanderen volledige terugbetaling van het aankoopbedrag van elk teruggestuurd artikel, mits alle artikelen teruggestuurd worden in dezelfde staat als waarin u deze heeft ontvangen. Dit betekent dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, versleten of vervormd mogen zijn (anders dan wat kan worden verwacht na het passen van een artikel) stuur de kosten zijn ten laste van de afzender.

Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Aan Fievet Jonathan Rue mazy 203 boite Jonathan F , 5100 Jambes, België

email: info@nautiluscorps.be

·         Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

·         Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

·         Naam/Namen consument(en)

·         Adres consument(en)

·         Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

·         Datum